Nowhusets kontorfællesskab

Nowhusets kontorfællesskab huser til dagligt 4 mindre virksomheder.
Kontofællesskabet består af to enkeltmands-kontorer samt et dele-kontor.

 

Virksomhederne har mulighed for at bruge mødelokaler, printfaciliteter og lynhurtigt internet.

 

Virksomheder:

Wöldike

Kristine Karlshøj

Morten Gaustad

Sund med Becca

Virksomheder:

Wöldike

I det store kontor i Nowhuset holder designbureauet Wöldike til.

 

Wöldike – Digital Design skaber brugervenlige digitale løsninger baseret på brugerens behov og forudsætninger. Vi arbejder i tæt kontakt med kunderne for at udvikle de bedst mulige produkter.

 

Wöldike – Digital Design hjælper kunden med at lægge en strategi, skabe en visuel identitet og udmønte den både online og som tryksager.

Vi hylder enkelhed og funktionalitet. Vi bruger få, effektfulde virkemidler, ord, som taler til øjet og et layout, som hurtigt guider brugerne tilbage, hvis de farer vild.

 

T 2184 3059
M mw@woldike.nu
www.woldike.nu

Kristine Karlshøj

Kristine Karlshøj tilbyder lederrådgivning, facilitering og procesdesign primært til skoler og kulturinstitutioner. I praksis betyder det at hun er den røde tråd som sikrer kommunikation, opfølgning og udvikling hos ledere, under møder og seminarer og i personalegrupper. For at løse opgaven skal Kristine være usynlig. Hun skal få det bedste frem i andre og styre slagets gang, så alle bliver hørt, men samtidig sørge for at fokus og fremdrift aldrig forsvinder. Med Kristine ved roret går ingen hjem uden at være blevet hørt og uden en plan for fremtiden.

 

Kristine har flere års erfaring som leder i netop en kulturinstitution, men forlod den trygge lønmodtagertilværelse for at kaste sig over den ultimative udfordring – et liv som selvstændig.

 

Kristine har kunder i hele landet, og virksomheden er uafhængig af geografi.

T 22 17 11 77

Laserne ved Morten Gaustad

Laserne er et nystartet firma som tilbyder kulturformidling i form af foto og fortællinger med forkærlighed for sprog, litteratur og historie.

 

Som kulturformidler kan Laserne give indholdet form, skabe henvendelsen til publikum i form af en fortælling, en bog, en billedserie, en udstilling. Og give publikum oplevelse, underholdning og viden.
Laserne kan også tilbyde at skrive tekster, redigere og forbedre tekster – eller give feedback og modspil på andres tekster. Eller oversætte tekster, for eksempel fra dansk til engelsk.

Lasernes første bog er Fortidsminder på Langeland udgivet på Langelands Museums forlag. Bogen beskriver i tekst og billeder udvalgte fortidsminder på Langeland, først og fremmest dysser og jættestuer fra bondestenalderen.

Laserne åbnede i august 2017 en fotoudstilling på Langeland bibliotek med billeder taget under arbejdet med bogen. To af billederne blev købt af Langelands Bibliotek og kan ses der.

mortengaustad71@gmail.com

W laserne.dk

Sund med Becca ved Becca

Sund med Becca er en holistisk virksomhed med fokus på sund kost, sund livsstil og sund mental balance.
Becca tilbyder kost- og sundhedsvejledning, vitamintest, psykoterapi og rådgivning om sundhed på arbejdspladsen.
Becca har en bred vifte af erfaringer og uddannelse som danner grundlag for den holistiske tilgang med mennesker, hvor hun årsagsbehandler i stedet for symptombehandler.

 

Under navnet Silk by Becca sælger Becca også smukke, farverige silketørklæder.

 

T 20675550
beccaeritza@hotmail.com
www.sundmedbecca.dk