LANDMALERNE

23. aug. – 26. sep. 2020
Torsdag – lørdag kl. 10-17

Den langelandsk/fynske kunstnergruppe Landmalerne udstiller i Nowhuset i Tullebølle fra 23. august til 26. september, og alle er velkomne til at kigge indenfor i galleriet.

 

Gruppen maler – som navnet siger – landskaber. De 10 medlemmer har alle naturen som kunstnerisk udgangspunkt og landskaber som deres foretrukne motiv.

 

Sammenslutningen opstod i 2002 på initiativ af malerne Keld Nielsen, Langeland, og Jørgen Hinke, Faaborg. Et par år efter kom Mogens Sjøgård, Tranekær, med, og gruppen har i øjeblikket 10 medlemmer. Det er Mogens Sjøgård, som i samarbejde med Nowhuset, har samlet gruppen til udstillingen på Langeland, vistnok for første gang siden 2008.

 

De 10 kunstnere i Nowhuset har da også fortolket alverdens landskaber gennem tydeligt  forskellige temperamenter. Også i materialevalg og teknikker er der store forskelle – fra  olie, akryl og linoleumssnit til kollografi og tegning.


UDSTILLERE 2020:

Peter Bork-Johansen, Esben Eriksen, Hans Peter Hansen, Ole Vedby, Keld Nielsen, Kirsten Muchitsch Hesselager, Mogens Sjøgård, Jørgen Hinke, Kurt Servé og Camilla West

Sorry, no posts matched your criteria.