Nowhusets kontorfællesskab

Nowhusets kontorfællesskab huser til dagligt 3 mindre virksomheder.
Kontofællesskabet består af to enkeltmands-kontorer samt et dele-kontor.

 

Virksomhederne har mulighed for at bruge mødelokaler, printfaciliteter og lynhurtigt internet.

 

Virksomheder:

Wöldike

Kristine Karlshøj

Virksomheder:

Wöldike

Wöldike – Digital Design skaber brugervenlige digitale løsninger baseret på brugerens behov og forudsætninger. Vi arbejder i tæt kontakt med kunderne for at udvikle de bedst mulige produkter.

 

Wöldike – Digital Design hjælper kunden med at lægge en strategi, skabe en visuel identitet og udmønte den både online og som tryksager.

Vi hylder enkelhed og funktionalitet. Vi bruger få, effektfulde virkemidler, ord, som taler til øjet og et layout, som hurtigt guider brugerne tilbage, hvis de farer vild.

 

T 2184 3059
M mw@woldike.nu
www.woldike.nu

Kristine Karlshøj

Kristine Karlshøj tilbyder lederrådgivning, facilitering og procesdesign primært til skoler og kulturinstitutioner. I praksis betyder det at hun er den røde tråd som sikrer kommunikation, opfølgning og udvikling hos ledere, under møder og seminarer og i personalegrupper. For at løse opgaven skal Kristine være usynlig. Hun skal få det bedste frem i andre og styre slagets gang, så alle bliver hørt, men samtidig sørge for at fokus og fremdrift aldrig forsvinder. Med Kristine ved roret går ingen hjem uden at være blevet hørt og uden en plan for fremtiden.

 

Kristine har flere års erfaring som leder i netop en kulturinstitution, men forlod den trygge lønmodtagertilværelse for at kaste sig over den ultimative udfordring – et liv som selvstændig.

 

Kristine har kunder i hele landet, og virksomheden er uafhængig af geografi.

T 22 17 11 77