Nye tider i Nowhuset – åbent hele året!

Vi skyder efteråret igang med 2 nye udstillingersmåneder. I september viser vi 8 sydfynske kunstneres værker. Og i oktober udstiller 13 langelandske fotografer. 
SEPTEMBER UDSTILLING
I september udstiller 8 sydfynske kunstnere i Nowhusets sal. De præsenterer værker i grafik, maleri, akvarel, keramik, skulptur og glaskunst. Udstillingen åbner den 6. september med fernisering kl. 16.00-18.00. Alle er velkomne.

De lokale kunstnere er Line Kure (billedkunst)Hanne Biben Mortensen (billedkunst)Keld Nielsen (billedkunst)Sonja Møller (grafik) og Nielsen og Wöldike (glaskunst). De sydfynske kunstnere er Anne Bannick (keramik)Marianne Bülow (billedkunst) og Anne Marie Jacobsen (billedkunst).

Udstillingen kan ses i Nowhuset nye åbningstid torsdag, fredag og lørdag fra kl. 10 – 17 fra den 6.september til og med den 5. oktober 2019. I butikken finder du glaskunst, strik og andet kunsthåndværk.

Kaffe og dagens kage kan nydes i Nowhusets lille kaffesalon.

HVAD: September udstilling i Nowhuset, Skolevej 10, Tullebølle, 5953 Tranekær.

HVORNÅR: Fernisering fredag den 6. september. Åbent torsdag, fredag og lørdag kl. 10-17 fra den 6. september til og med 5. oktober. Gratis adgang.

EFTERÅRETS ARRANGEMENTER
10. OKTOBER – 2 NOVEMBER

Langelandsfotografernes efterårsudstilling 2019 i Nowhuset
I oktober udstiller 13 langelandske fotografer. På udstillingen viser de deres fotografiske værker indenfor natur, arkitektur samt mennesker og deres påvirkning af naturen.

UGE 42

Glassjov i efterårsferien

Tag dit barn, barnebarn eller hele familien med til glassjov i Nowhuset i efterårsferien.
I glasværkstedet kan børn og voksne fremstille deres egen unikke glasfigurer, sammen eller hver for sig.

Læs mere og tilmeld her

23. november

JUL, KUNST OG HÅNDVÆRK

Lørdag 23. november byder vi indenfor til et hyggeligt marked – JUL, KUNST & KUNSTHÅNDVÆRK. Her har deltagerne hver sin bod og sælger alskens julegaver, alt sammen skabt på Langeland. Det foregår indendøre med garanti for varme og herlig julestemning og de gode julegaveideer kommer til at stå i kø.

Udstillingen og Butikken holder åbent torsdag, fredag og lørdag, kl. 10-17. Gratis entre.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.