Tættere på den langelandske kunst – Omvisning

Farvekraft og stille enkelhed. Stringent form, samfundskritisk gnist og metafysisk væren. Engle, fabeldyr, menneskefigurer og andre mærkelige væsner.

Tag med, når kunsthistoriker Helle Solhøj viser rundt i Sommerudstillingen i Nowhuset, fortæller om udvalgte værker, trækker tråde til kunsthistorien og stiller skarpt på de motiver og tanker, der opstår i mødet mellem kunstværket og den opmærksomme beskuer.

Sommerudstillingen i Nowhuset
Årets sommerudstilling viser både malerier, keramik, skulpturer, tekstil, smykker, grafik, foto og glaskunst. Udstillingens cirka 200 værker er skabt af 27 kunstnere og kunsthåndværkere fra Langeland.

 


Vær med til kunstomvisning:

  • Onsdag d. 24. juli kl. 14.
  • Søndag d. 28. juli kl. 14
  • Onsdag d. 31. juli kl. 14
  • Søndag d. 4. august kl. 14

 

Tilmeld dig her

Kunstomvisningen varer en time. Arrangementet koster 130 kr. inklusiv efterfølgende kaffe og dagens kage i Nowhusets café. Tilmelding seneste to timer før start. Arrangementet gennemføres ved minimum 6 deltagere.


 

Omviser Helle Solhøj

Helle Solhøj er uddannet cand.mag. i kunsthistorie og filosofi fra Aarhus Universitet, bor på Langeland og har i 2019 startet egen virksomhed som kultur- og kunstformidler. Helle har mange års praktisk erfaring som konsulent og underviser og er en levende fortæller.

 

Læs mere om Helle her

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.